Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αποστέλλουμε τις παραγγελίες  την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS & ΕΛΤΑ Πόρτα–Πόρτα Courier, για αποστολές εντός Ελλάδας και με την ΕΛΤΑ  για αποστολές εξωτερικού.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ενώ για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες και για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής/Προπληρωμένης κάρτας, Paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για αποστολές εντός Ελλάδος και Κύπρου, υποστηρίζεται και η μέθοδος της αντικαταβολής με το αντίστοιχο κόστος της υπηρεσίας (2€ για την Ελλάδα, 2.2€ για την Κύπρο). Για αποστολές εντός Ελλάδος, τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€.

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι 3€. Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας υπερβαίνει τα €30 τα μεταφορικά είναι δωρεάν για την Ελλάδα.

Το κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα προορισμού καθώς και από το μέγεθος τους δέματος. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και ενημερώνει τον πελάτη κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.